Reviews van omgezette vector bestanden

Krista
Cake to Go
Lees verder
“Mijn logo prachtig omgezet, nu goed en duidelijk te zien, uitstekende kwaliteit voor drukwerk, verzoek gedaan voor een full color logo en een zwart logo, beide perfect. Goede communicatie, snelle levering en voor een mooie prijs! Een echte aanrader voor het omzetten van uw logo!”
Joris van Wezel
Shading
Lees verder
“zeer tevreden over de snelle service en het geleverde werk, prettige communicatie en ook aanpassingen geen enkel probleem. Top!”
RD
GHVV - 02-08-2020
Lees verder
Pieter van Boven is een vakman. Voor de sponsors van voetbalvereniging GHVV'13 al veel logo's laten maken. Allemaal in 1x goed.
Edjekadetje
02-12-2020
Lees verder
Via internet bij het bedrijf gekomen. Offerte aangevraagd en de volgende dag meteen een duidelijk antwoord. Super snel en netjes geregeld zeker een aanrader. Heel veel succes Pieter en bedankt voor mijn logo. Vrg Edwin, Kendosecurity
Rob Arnoe
29-10-2020
Lees verder
Ik heb nu 2 keer een vector bestand laten maken van 2 x een erg slecht jpg bestand. En beide keren in mum van tijd een vector bestand terug gekregen wat precies was hoe het logo moest zijn. En is is heel erg goedkoop. En dat is altijd meegenomen.
Hogenbirk Management Consulting
20-10-2020
Lees verder
Snelle en mooie actie van Vectorman om mijn logo netjes in vector formaat om te zetten. Tegen een scherpe prijs. Blij mee!
Birgit de Cnodder
1-11-2020
Lees verder
Supersnelle reactie en afhandeling van de bestelling met goede kwaliteit. Heel tevreden.
Fred van der Kroft
3-12-2020
Lees verder
Contact gehad met Pieter van Boven, deze reageerde vrij snel met een antwoord op mijn offerte aanvraag om mijn logo op eps-vector bestand te zetten. Kreeg een mail dat het prima te doen was en de kosten, na akkoord van mijn kant, kreeg ik per mail een proef exemplaar toegestuurd, deze is top. Korte omschrijving, bedrijf reageert snel, prijs/kwalitiet top, zeer klantvriendelijk, 100% betrouwbaar, een aanrader voor een ieder die met dit bedrijf zaken wil doen. Met vriendelijke groet, Fred.
Esther Hendriks
16 februari 2021
Lees verder
Bij Vectorman krijg je snel reactie op je vragen en hij levert professionele content. Ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze.
Vitrine Masters
4 maart 2021
Lees verder
We hebben het logo van ons bedrijf om laten zetten naar een vector bestand door vectorman. Super snelle en vriendelijke reactie via de mail en snel het bestand verzonden. Bedankt voor de snelle service en zeker een aanrader voor iedereen.
Timo Hennekes
11 maart 2021
Lees verder
Bij Vectorman krijg je snel antwoord op je vragen en hij levert professionele content. Goed werk en voor een eerlijke prijs. Ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze. En zal in de toekomst zeker hem weer contacten.
DTP Service
24 maart 2021
Lees verder
Vectorman heeft ons echt geholpen. Hij heeft een logo gemaakt voor mijn kapster. Super strak en bijzonder goede service. Deze man is goud 🙂
Joop Epskamp
10 april 2021
Lees verder
Prima service, snelle reactie, heb weer een mooi scherp logo.
Karin Berghuys
13 april 2021
Lees verder
Zeer behulpzaam en snelle service en advies!
Heico van der Meulen
14 april 2021
Lees verder
Afgelopen week mij wederom bij de Vectorman gemeld voor het aanpassen van een logo. Naast dat hij snel reageerde waren de werkzaamheden snel en naar wens uitgevoerd. Na een kleine aanpassing ontving ik dat waar we waren overeengekomen in de mailbox! Top gedaan.
Robi de Raad Huarca
21 april 2021
Lees verder
Op en top professioneel! Dank voor alles!
Marloes Nabuurs
17 mei 2021
Lees verder
Super tevreden. Snelle en duidelijke communicatie. Mijn logo ziet er super mooi uit en heb al heel veel leuke reacties er op gehad. Mocht ik ooit nog een vector bestand nodig hebben kom ik zeker hier weer terug. Aanrader!
Danny Haverkorn
20 mei 2021
Lees verder
snelle reactie en je hebt je logo erg snel en naar wens top
Eduard Coppelmans
2 juli 2021
Lees verder
Hele goede ervaring met Vectorman, kan ik echt aanbevelen. Reageert snel, heeft hele goede prijzen en levert mooie kwaliteit. Pieter heeft zelfs de bestanden in een oudere versie geleverd omdat mijn programma een oudere versie betrof. Super opgelost, dit is meedenken met de klant! Dat kom je niet overal meer tegen. Volgende keer ga ik zeker weer bij Vectorman terug! Dikke aanrader!
Previous
Next