Portret vectoriseren

Op zoek naar een vector van een portret, vraag vandaag nog een offerte aan. Dit portret van een jongen hebben wij versimpeld gevectoriseerd om te gebruiken op een munt

Onscherpe vis

Een onscherpe jpg bestand van een vis. Wat minder details in de staart om de plotter minder werk te verschaffen!

Vector van een tekening

Een vector van een tekening, inclusief kleur wat in losse lagen staat. Deze kleuren kunnen aan en uit gezet worden, makkelijk voor de drukker.

Embossing photoshop omzetten naar vector bestand

Een embossing en verloopjes gemaakt in photoshop. Dit is best lastig om om te zetten naar een vector bestand. Maar Illustrator heeft ook de optie om een verloop te maken. Door de boven en onderkant zo te splitsen en de verloopjes in de letters weer door te laten lopen in de andere verloopjes krijg je … Lees meer

Een vector lijnbestand van een pixel plaatje

Dit leuke cartoon plaatjes diende een vector lijnbestand te worden. Het pixelige plaatje is nu een mooi kleurrijk strak vectorbestand! Uiteraard in lagen zodat eventuele kleuren makkelijk aanpasbaar zijn. Een mooi resultaat! Ook een vectorbestand? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Vector van Waterverf

Weer een mooi resultaat en deze keer van een vector van waterverf. Door gebruik te maken van een beetje kleurverloop en wat vormen over elkaar, krijg je toch een realistisch resultaat van een tekening die gemaakt is met waterverf.